Home > > Water

Water

Vandaag kwam er geen water uit de kraan. Zonder dat er gewaarschuwd was door het waterleidingbedrijf. Van 10u tot 14u was het water zomaar afgesloten. Normaal zou ik dit geen probleem hebben gevonden. Er wordt aan de weg gewerkt en er was kennelijk iets fout gegaan. Daar ga ik niet over zeuren. Maar vandaag ben ik nogal ziek. En als je misselijk bent, wil je heel graag water om alle ellende mee weg te spoelen. Dus belde ik stadsdeel Westerpark. Die verwezen me door naar Dienst Waterbeheer en Riolering, die me vervolgens doorverwezen naar Waterleidingbedrijf Amsterdam. Daar kreeg ik de Storingsdienst aan de lijn. Een meneer zei dat er inderdaad gewaarschuwd had moeten worden door middel van een kaartje in de bus, maar dat dit kennelijk was fout gegaan. Pech dus. Eigenlijk had ik zin om die meneer eens goed uit te schelden, want ik voelde me steeds beroerder. Hoe haalden ze het in hun hoofd om zomaar alles af te sluiten!

Maar ach, die meneer kon er ook niks aan doen dat de opzichter hier een fout had gemaakt. En bovendien besefte ik, toen om 14u het water weer stroomde, hoe fijn water is. Loop eens naar de kraan, vul een glas en drink het op. Een groot deel van de mensheid moet deze dagelijkse luxe missen. Laten wij er heel blij mee zijn.


Reageer op "Water"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.