Home > > Amsterdam Sloterdijk: trein en kunst

Amsterdam Sloterdijk: trein en kunst

Amsterdam Sloterdijk: trein en kunst

twee reacties op "Amsterdam Sloterdijk: trein en kunst"

Peter Eijking
-1-  Peter Eijking:
Dit is het Bistrotreinstel van de onlangs geopende Train Lodge. Jarenlang reden de slaaprijtuigen als nachttrein tussen Rome en Zurich. Nu kun je er heel goedkoop in overnachten op Station Sloterdijk: http://trainlodge.com/
JohnN
-2-  JohnN:
@Peter: Bedankt voor de aanvullende info. Ik dacht in eerste instantie te maken te hebben met een trein die in het kader van het Dadaïsme-jaar van kunstbeschildering was voorzien. Nu begrijp ik dat het een afgeschreven slaaprijtuig is zoals waarin ik in 1960 nog naar Rome ben gereisd! Het was toen wel benauwd met 4 personen in een coupe! De doelgroep nu backpackers begrijp ik wel, de hotels in 020 worden langzamerhand onbetaalbaar. Gelukkig zijn er ook nog kennissen en ''vrienden op de fiets''.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.