Home > > Technisch onderhoud

Technisch onderhoud

Vaste bezoekers hebben het wellicht gemerkt: Amsterdam Centraal is de laatste tijd niet altijd even goed bereikbaar en soms wordt geheel onschuldige lezers de toegang tot de site ontzegd, omdat hun ip-adres in de spamfilters is beland.

Dat is allemaal het gevolg van pogingen reclame uit de reacties te weren, die door spammers wordt verstuurd. We hebben inmiddels nieuwe software geïnstalleerd, die naar verwachting het verschil tussen echte reacties en spam beter uit elkaar kan houden. Die software heeft enige training nodig, zodat u aan het begin mogelijk per ongeluk toch nog tegen een blokkade oploopt. Mocht dat gebeuren, mail dan de geweigerde reactie naar amsterdamcs@googlegroups.com, zodat we het filter kunnen trainen.


Reageer op "Technisch onderhoud"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.