Home > > Postbus AC: vragen van lezers

Postbus AC: vragen van lezers

Postbus AC
Amsterdam - Bij Amsterdam Centraal krijgen we dikwijls mailtjes van lezers. Mailtjes met klachten, mailtjes met complimenten en mailtjes met vragen.
De eerste categorie sturen we onmiddellijk door naar een willekeurige raam-ambtenaar, dus daar horen we nooit meer wat van.
De tweede categorie hangen we bij toerbeurt boven ons bed.
Maar voor de derde categorie, de vragen, hebben we een betere bestemming: de lezers zelf.

Want wat is er nu mooier dan vragen over Amsterdam gewoon voor te leggen aan u, de deskundige lezer? Dik kans dat u het antwoord weet, nietwaar? En dat antwoord mag u geven in de reacties.

Daarom hebben we enthousiast en met voltallige instemming besloten hiervoor een aparte rubriek in het leven te roepen: Postbus AC.
We gaan deze week van start met een vraag van de heer N. Clews...

Ik woon op de Geldersekade tegenover de taxistandplaats. Sinds een paar weken zijn de oude houten vlonders opgehaald aan de waterkant van de Nieuwmarkt en is er een hek omheen gezet.
Te zien is dat vroeger aan beide kanten een steiger heeft bestaan met trap naar het water toe.

Maar ik kan niemand vinden die mij kan vertellen wat ermee gaat gebeuren. Vanaf vorige week is er ook geen activiteit meer.

Aangezien de activiteit van drugsdealers, hoeren enzovoort de laatste maanden sterk is toegenomen in de Stormsteeg en op de Geldersekade, lijkt het mij niet echt verstandig om nog weer een paar prachtige schuilplaatsen te creëren (of te laten herontdekken).

Met vriendelijke groet,
N. Clews


Samengevat: Wie weet wat de plannen zijn met betrekking tot de houten vlonders aan de waterkant van de Nieuwmarkt?

Mocht u ook prangende vragen hebben aan uw medelezers, stuur ze dan aan de redactie van Amsterdam Centraal. Wie weet komen ze voor plaatsing in aanmerking.

drie reacties op "Postbus AC: vragen van lezers"

engine 54
-1-  engine 54:
Als de vlonders weg zijn opgehaald en er een hek omheen is geplaatst, dan heb je toch juist geen schuilplaats meer. Of zie ik dat verkeerd?
Amanda García
-2-  Amanda García:
Ik heb jarenlang een postbus,maar ik heb er steeds problemen mee.Als ik aan instantie's,gemeente,uitkeringsinstantie's bank,of belastingdienst,werk enz.vraag stuurt U het maar naar mijn postbus dan zeggen ze nee dat kan niet,waarvoor heb ik dan een postbus?
Arnoud de Jong
Ja, dat is natuurlijk allemaal lastig, maar we willen antwoord op de lezersvraag! ;-)

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.