Home > > Pretvormer

Pretvormer

Er waart een monster door de stad. Een veelkleurig, veelkoppig vrolijk monster. Uitgedost
in uitbundige kostuums die doen denken aan het beroemde kinderboek Max en de Maximonsters van de onlangs overleden Maurice Sendak, zijn het de mensen van Pretvormer die regelmatig een Amsterdamse wijk opvrolijken.

Wie zijn die mensen en waarom doen zij wat zij doen?

Pretvormer

[Klik voor hele afbeelding]

Pretvormer is het geesteskind van Nina en Nena en beoogt weinig meer dan het bij elkaar brengen van mensen van diverse pluimage. Door mee te doen met workshops of door gewoon gezellig rond te lopen in kostuums leren mensen elkaar beter kennen.

Bovendien zijn toeschouwers blij verrast en kunnen even de dagelijkse beslommeringen vergeten. Iets wat natuurlijk ook geldt voor de deelnemers.

Ondergetekende mocht al meelopen toen de groep neerstreek op de NDSM-werf en kan u dus uit eerste hand vertellen hoe leuk het is om even lekker gek te doen met mensen die je anders nooit was tegengekomen.

Samen plezier maken is samen leven!

Meer informatie: http://www.pretvormer.nl/


Reageer op "Pretvormer"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.