Home > > Gemeenteraad neemt afscheid van Asscher

Gemeenteraad neemt afscheid van Asscher

In de rij met gelukwensen voor Lodewijk staan: Evelien van Roemburg, Marja Ruigrok, Werner Toonk, Gerolf Bouwmeester, Roderic Evans-Knaub, Liselore van der Heijden, Daniel vd Ree, Carolien Gehrels, Anne de Jong en Rob Zwetsloot.


zes reacties op "Gemeenteraad neemt afscheid van Asscher"

JohnN
-1-  JohnN:
Voorspelbaar gezwets Zwetsloot. Volgende filmpje maar weer iets om te lachen graag!
Suffie
-2-  Suffie:
Kruisje rechtsboven, John.
Arnoud
-3-  Arnoud :
Nou, nou, John, kan het ietsje kalmer svp? ;-)
Rob staat er toch maar, kent bovendien de namen van al die raadsleden uit z'n hoofd en geeft daarmee een informatieve impressie van het afscheid. En zoals je weet is video-editing ook nog eens een behoorlijk arbeidsintensieve klus. Ik wil Rob daarom juist complimenteren met dit filmpje.
JohnN
-4-  JohnN:
@Arnoud: Het was zeker niet bedoeld als kritiek op Rob maar op hetgeen de raadsleden te berde brengen voor zijn microfoon. Het is zooo voorspelbaar wat ze zullen zeggen allemaal. En ja, Rob had nu even zijn naam niet mee, sorry Rob!
Jeroen Mirck
Prima filmpje. Zo gaat dat toch met afscheidsrecepties: niets dan goeds over het feestvarken. Bovendien plaatsen SP en D66 allebei kanttekeningen: over het uitkleden van het sociale stelsel in Den Haag en de vraag of er wel een goede opvolger komt. Asscher en zijn opvolger krijgen het nog zwaar.
Suffie
-6-  Suffie:
Encore: Kruisje rechtsboven, John.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.