Home > > Busstation

Busstation

Busstation

vier reacties op "Busstation"

Milena Tsareva
-1-  Milena Tsareva:
Mooi (en duur) busstation, waar straks -als de Noordzuidlijn gaat rijden- nog maar een ruime handvol buslijnen stationnement gaat houden. Stadslijnen uit Noord komen hier dan helemaal niet meer, EBS (Waterland) rijdt straks nog maar met 3 lijnen (nu 10) van en naar het CS. Van Connexxion (Zaanstreek) -blijkbaar betere vriendjes met de SRA- blijven toch nog 2 van de 3 buslijnen van/naar CS IJzijde over. De buslijnen van Connexxion Amstelland-Meerlanden (Uithoorn/Amstelveen) zullen uiteindelijk ook wel verdwijnen voor het CS en met max. 2 lijnen hier komen te staan. Stadsbuslijnen 22 en 48 zullen hier naar verwachting uiteindelijk eveneens naartoe verhuizen. Dit busstation had al met al de helft kleiner gekund.
JohnN
-2-  JohnN:
@milena: dat busstation kon niet kleiner, want dan was die kap te groot. Met een kleinere kap hadden niet alle letters erop gepast...
Milena Tsareva
-3-  Milena Tsareva:
@JohnN
Ja, die letters waren uiteraard een goede reden om een paar honderd miljoen belastinggeld kapot te gooien.
JohnN
-4-  JohnN:
Het is mij destijds opgevallen dat er aan die kap opeens met spoed werd ge(over)werkt. Op het allerlaatste moment voor de kroningsrondvaart werden de laatste letters aangebracht. Amsterdam Marketing mag een paar centen kosten.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.