Home > > Koelkasten op de Ceintuurbaan

Koelkasten op de Ceintuurbaan

Koelkasten op de Ceintuurbaan

Koelkasten verpesten het aanzicht van een mooie gevel op de Ceintuurbaan.


Een reactie op "Koelkasten op de Ceintuurbaan"

Guus Rombouts
-1-  Guus Rombouts:
PRAKTISCH Het zal niet alleen om aandacht te trekken zijn dat de winkelier de koelkasten buiten heeft gezet. Tijdens de openingsuren zal hij mogelijkerwijs te weinig ruimte in zijn winkel hebben. Het kan ook zijn dat de koelkasten pas afgeleverd nog niet binnen waren gezet omdat hij voortdurend klanten had. Een omstandigheid welke ik elke winkelier, commerciant, toewens.

TAALTECHNISCH 'Verpesten'... Dat is een héél erg groot, overtrokken, woord. 'Verstoren', 'disoneren', lijken me een juister gevoelswaarde uit te drukken. Laten we ophouden met die grote, te grote, woorden. Al die voortdurend alles 'bijzonder', 'bizar' vindenden komen in de knel als zo`n superlatief, zelfs 'bizarst,' de lading niet dekt waardoor ze moeten uitwijken naar 'meest bijzonder' en 'bijzonder bizar'.

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.