Home > > Amsterdam Light Festival 2018

Amsterdam Light Festival 2018

Het Amsterdam Light Festival is een sinds 2012 jaarlijks terugkerend lichtfestival in de binnenstad van Amsterdam. Het vindt plaats in de maanden december en januari. Gedurende de festivalperiode zijn specifiek voor de gelegenheid ontworpen lichtkunstwerken en -installaties van hedendaagse (internationale) kunstenaars, designers en architecten tentoongesteld in de stad. Het evenement is een publiek-private samenwerking die is ondergebracht in een stichting. 

Voor de huidige editie van het festival is er sprake van één tentoonstelling, die zowel wandelend, fietsend of varend te ervaren is.

(In een eerdere versie van dit artikel stond dat er meerdere tentoonstellingen waren. Dit klopt niet. De informatie is op verzoek van de organisatie aangepast).


Reageer op "Amsterdam Light Festival 2018"

Reageren?  

Lees vooraf even de regels voor discussies op Amsterdam Centraal door.

Eigen afbeelding bij reacties? Ga naar gravatar.com en meld je aan met het mailadres dat je ook hier voor reacties gebruikt.

(verschijnt niet online, is nodig voor gravatar afbeelding)
(optioneel veld)
Om geautomatiseerde spamreacties te voorkomen, wordt u gevraagd deze simpele vraag te beantwoorden.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.